A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Щорічно, 7 квітня, у світі відзначають важливу подію - День здоров'я

Дата: 07.04.2024 08:03
Кількість переглядів: 22

Суть цього свята полягає в тому, щоб нагадати людям про те, як важливо зберігати бадьорість духу і хороше самопочуття. Саме 7 квітня 1948 почала свою діяльність Всесвітня організація охорони здоров'я, яка проводить безліч досліджень і займається питаннями поліпшення якості життя населення планети.
Стан здоров’я населення викликає занепокоєння та є однією з найактуальніших проблем багатьох країн світу, адже здоров’я населення – одна з головних складових національного багатства країни.
Здоров’я – це не тільки відсутність хвороб. Здоров’я – це стан фізичного, душевного та соціального благополуччя. Це - дуже актуально для нашого часу, нашого народу, нашої країни…
У світі вже визнано, що якою б досконалою не була діагностика захворювань та їх лікування, зупинити зростання хронічних неепідемічних та інфекційних захворювань неможливо, якщо серйозно не займатися профілактикою, підвищенням рівня медичної та санітарної культури населення, формуванням здорового способу життя.
Споживати чисту воду, раціонально харчуватися, дихати свіжим повітрям, мати доступ до безпечних умов життя – основа нашого здоров’я.
Турбота про своє здоров'я не має бути проблемою, турбота про своє здоров'я повинна бути способом життя.
Бережіть своє здоров'я та будьте здорові, адже піклуватися про своє здоров’я – це актуально, модно і престижно.
З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора