A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Година Землі (англ. Earth Hour) — щорічна міжнародна подія

Дата: 30.03.2024 08:13
Кількість переглядів: 41

 Започаткована WWF (World Wide Fund for Nature, Всесвітнім фондом природи), котра проводиться останньої або передостанньої суботи березня, і закликає людей, організації та комерційні установи вимкнути необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем Планети.
Вперше подія була організована Всесвітнім фондом природи Австралії та виданням The Sydney Morning Herald у 2007 році та отримала світову підтримку у 2008.
Акція була проведена в австралійському місті Сідней 31 березня 2007 року. Цей простий вчинок надихнув безліч людей світу на боротьбу з глобальною зміною клімату. З року в рік, кампанія «Година Землі» набирає все більших масштабів, до якої приєднуються сотні мільйонів людей світу.
Прошу підтримати ініціативу та власним прикладом долучитися до проведення акції.
У суботу, 30 березня 2024 року, о 20.30 вимкніть світло на одну годину, Годину Землі, як символ стурбованості за майбутнє Планети та єдності у бажанні захистити природу, залучіть друзів, сусідів, колег.
Щиро сподіваюся, що акція «Година Землі» приверне увагу кожного мешканця, стане кроком до відповідальних спільних дій для поліпшення екологічного стану нашого міста та Планети в цілому.
З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора