A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

27 березня святкує свій день народження красива, ніжна, прекрасна, тендітна жінка Вікторія КУЦЕНКО – начальник відділу ЦНАП!

Дата: 27.03.2024 08:08
Кількість переглядів: 28

Шановна, Вікторіє Олександрівно!
У цей святковий для Вас день прийміть найщиріші вітання і побажання мирного неба, міцного здоров’я, безмежного щастя, любові, взаємоповаги та взаєморозуміння.
Ви щодня працюєте на передовій ланці з населенням, опрацьовуєте звернення людей і допомагаєте їм у вирішенні їхніх потреб. Тож прийміть щиру вдячність за сумлінну працю, високий професіоналізм, самовіддачу та результативність у виконанні фахових обов’язків.
Бажаю злагоди, достатку, успіхів, удачі в особистому житті та професійній сфері. Нехай Ваша праця й надалі буде такою ж плідною та змістовною, щоб усі розпочаті справи приносили вагомий результат. Хай здійснюються всі Ваші задуми та мрії, нехай оптимізм і гарний настрій додають наснаги на професійній ниві, а тепло, любов і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від будь-яких негараздів. Натхнення Вам,  добра, тепла, гармонії в душі, завжди сонячного настрою, яскравих вражень та позитивних емоцій.
З повагою, найкращими вітаннями та побажаннями, сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора