A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

21 березня відзначається Міжнародний день боротьби за ліквідацію расової дискримінації

Дата: 21.03.2024 08:00
Кількість переглядів: 44

 Проголошений Генеральною Асамблеєю ООН 1966 року, як застереження людству від трагічних наслідків ненависті на расовому ґрунті та нагадування про імперативний обов’язок протидіяти расовій дискримінації.
Відповідний День визначений для вшанування пам’яті людей, загиблих від рук поліції під час демонстрації, що відбулася 21 березня 1960 року в Шарпевілі (Південно-Африканська Республіка).
Наразі, однією із найбільш дискримінованих процесів є факт окупації території України військами російської федерації, що є прямим порушенням норм міжнародного права, зокрема ,порушенням прав людини на етнічному ґрунті.
Сьогодні Україна, на відміну та всупереч військовій агресії з боку рф, котра продиктована псевдо спеціальною військовою операцією з чітким наміром провести денацифікацію України, як завжди , так і зараз дотримується принципів безбар’єрної політики, гуманізму та верховенства права, не обмежуючи народи різних національностей, які проживали та проживають на території України.
Політика безбар’єрності в Україні — це, перш за все, філософія суспільства без обмежень, в якому ми всі разом створюємо можливості для кожного, будуючи при цьому могутню та незалежну державу, котра виборює захист прав людей всіх національностей та всіх держав світу.
Україна — держава безбар’єрів!
З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора