Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Прийміть найщиріші вітання з Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Дата: 08.03.2024 08:05
Кількість переглядів: 36

Дорогі жінки!
На жаль, на сьогодні, на тендітних плечах матері, коханої, дружини – родинний затишок, виховання дітей, збереження та примноження духовних надбань.Ваша незламна віра, зрима і незрима підтримка допомагає вистояти нашим воїнам : синам, чоловікам, батькам, тим, хто боронить від ворога кордони нашої країни.
Ваша невичерпна життєва енергія, натхнення, щоденна праця, громадська та волонтерська діяльність у цей нелегкий для України період наближають перемогу, примножують здобутки нашої держави та добру славу рідного краю.
Любі жінки!
Нехай незалежно від віку, статусу, характеру, складних сучасних реалій вас єднає відчуття щастя, внутрішньої гармонії, випромінювання добра, порозуміння та віри.
Здоров’я вам, прагнення невпинно рухатися вперед, підтримки тих, хто поруч, надійних людей на всіх поворотах долі! Завжди лишайтеся чарівними, коханими, із струмками мрій в душі, зорями любові в очах, життєдайним світлом у серцях!
Цей світ благословенний Жінкою, тож , нехай кожне життя в ньому буде безцінним. Низький уклін вам і щира вдячність! Хай береже вас Бог!
З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора