Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

1 березня –День подяки співробітникам

Дата: 01.03.2024 09:16
Кількість переглядів: 68

Половина всіх людей на планеті проводить більшу частину дня на роботі. При цьому мало хто знає, що існує особливий день, коли роботодавці можуть подякувати своїм працівникам за сумлінну працю та зусилля, яких ті докладали на роботі протягом усього року.
Неофіційне свято День подяки співробітникам у світі відзначають у першу п’ятницю березня. Цьогоріч свято припадає на 1 березня. Вперше його святкували у 1995 році. З тих пір День подяки співробітникам регулярно святкують у США, Великобританії та Канаді. Святкові заходи включають відкрите висловлення роботодавцями всіх галузей вдячності своїм співробітникам.
Свято не є популярним на теренах України. Святкувати День подяки співробітникам запропонував Боб Нельсон, один з членів Ради засновників асоціації Recognition Professionals International, «щоб привернути увагу роботодавців у всіх галузях до визнання заслуг своїх співробітників».
Річард Бренсон одного разу сказав: «Тренуйте людей настільки добре, щоб їм захотілося піти. Ставтеся до них так добре, щоб їм захотілося залишитися». Зробіть вдячність і повагу до підлеглих невід’ємною частиною стилю вашого керівництва.
З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора