Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

24 лютого виповнюється два роки від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну

Дата: 24.02.2024 08:01
Кількість переглядів: 88

Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти України 10 років тому з окупації Криму у 2014 році.
Героїчний опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання Українського народу та свободу країни. У цій війні Україна захищає свій європейський вибір, свою ідентичність та свої цінності. Українці проливають кров за вільну, демократичну Європу. Сьогодні Україна ефективно стримує російську збройну агресію завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також , потужній міжнародній допомозі. Наша стійкість забезпечується нашими героями на фронті, волонтерами, медиками, рятувальниками, викладачами, водіями у тилу, без допомоги яких протистояти російській агресії було б ще важче.
Однозначно, ці два роки – роки незламних людей, незламної сили волі і незламної країни. Ці роки стали роками, коли ми щодня дякуємо українським Воїнам! Дякуємо за кожен світанок і за кожен вечір. Дякуємо їм за їхню незламність та мужність, сміливість та стійкість. Вони навчили українців поваги, шани і вдячності. Україна сильна людьми, які вірять Збройним силам України, вірять у перемогу України! Повномасштабне вторгнення росії як ніколи об’єднало та згуртувало націю. Тепер у кожного українця свій фронт і своя місія. Воїни сміливо боронять Україну від агресора. У лікарів, які працюють 24/7, свій медичний фронт, волонтери шукають, знаходять і везуть все найнеобхідніше, бо є надійною опорою військових і медиків.
Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі. Тож наше суспільство має й надалі залишатися консолідованим для перемоги над агресором і розбудови демократичної правової держави.
Тримаємось і віримо – Україна переможе і буде вільною, мирною державою!
Слава всім, хто воює за Україну!
Світла памʼять кожному, хто віддав своє життя за нашу свободу!
Разом — до Миру! До Перемоги!
Перемога України – запорука світової стабільності.
З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора