Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

2 лютого в Україні відзначають свято Стрітення Господнього

Дата: 02.02.2024 08:36
Кількість переглядів: 37

Щиро вітаю усіх з великим християнським святом Стрітення Господнього!
Для кожного християнина це свято символізує зустріч зі Словом Божим. Ми називаємо Стрітення Господнє ,також , святом Божого Світла, яке несе людям правильні цінності, віру і любов.
На жаль, вже другій рік свята затьмарені війною на нашій українській землі.
Щодня гинуть наші захисники та захисниці, діти, мирні жителі. І ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими, трудитися задля Перемоги, допомогати нашим захисникам. Тож, цього святкового дня бажаю усім жителям міцного здоров’я, родинного тепла, ну і, звичайно, якнайшвидшої Перемоги.
Щиро вітаю усіх з великим християнським святом Стрітення Господнього!
Для кожного християнина це свято символізує зустріч зі Словом Божим. Ми називаємо Стрітення Господнє також святом Божого Світла, яке несе людям правильні цінності, віру і любов.
На жаль, вже другий рік свята затьмарені війною на нашій українській землі.
Щодня гинуть наші захисники та захисниці, діти, мирні жителі. І ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими, всі трудитись задля Перемоги, допомогати нашим захисникам. Тож цього святкового дня бажаю усім жителям міцного здоров’я, родинного тепла, якнайшвидшої Перемоги та Миру.
З нами Бог і Україна. А наша віра допоможе здолати незгоди сьогодення і майбутнього та приведе нас до заможної , сильної України.
З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора