Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Щороку, 18 січня, весь світ відзначає дивовижне свято – День тлумачного словника

Дата: 18.01.2024 08:03
Кількість переглядів: 72

 Сьогодні ми віддаємо належне мудрості слів та багатству мови, а ,також , поринаємо у світ лінгвістики. Зануримося в цей день у світ слів, збагачуючи свій словниковий запас і усвідомлюючи, наскільки мова важлива для нашого життя та суспільства.
Ідея відзначати День тлумачного словника виникла з метою визнання важливості тлумачних словників у формуванні та збереженні мови. Тлумачні словники зі своїми роз'ясненнями, визначеннями та прикладами використання слів є невід'ємною частиною мовної культури.
Це свято наголошує на ролі лінгвістів, мовознавців та всіх тих, хто працює над створенням, збагаченням та підтримкою в актуальному стані тлумачних словників. Воно закликає нас поважати мову і прагнути до ясного, точного та багатого спілкування.
18 січня - день, коли ми відзначаємо не лише багатство мови, а й прагнемо до розвитку своїх мовних навичок і розуміння важливості кожного слова в нашому житті.
Сьогодні справжнє свято знань, яке нагадує нам про нескінченні можливості мови та її вплив на нашу культуру та суспільство в цілому.
З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора