A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Участь в опитуванні для виявлення потреб і проблем захисту та підтримки дітей, які фізично постраждали внаслідок воєнних дій в Україні

Дата: 17.01.2024 10:02
Кількість переглядів: 27

Шановні жителі Плисківської ТГ!
БФ “Право на захист” пропонує взяти участь в опитуванні для виявлення потреб і проблем захисту та підтримки дітей, які фізично постраждали внаслідок воєнних дій в Україні
БФ “Право на захист” активно займається захистом прав дітей, постраждалих внаслідок збройної агресії рф проти України. Однак для того, аби робити це ще ефективніше нам потрібна ваша допомога. Наразі БФ “Право на захист” проводить опитування з метою виявлення потреб і актуальних проблем захисту та підтримки дітей, які фізично постраждали внаслідок воєнних дій в Україні.
У зв'язку з цим запрошуємо до участі у ньому батьків або інших законних опікунів дітей, що фізично постражадали внаслідок воєнних дій в Україні (поранення, каліцтва тощо).
Ваші відповіді допоможуть БФ “Право на захист” напрацювати рекомендації щодо вдосконалення існуючих механізмів захисту та підтримки дітей, які фізично постраждали внаслідок воєнних дій. Адже станом на сьогодні такі механізми є недієвими чи взагалі відсутні. Також висновки, сформульовані за результатами опитування, ми надішлемо до відповідних органів державної влади для їх врахування з метою покращення стану захисту та підтримки постраждалих дітей.
Чекаємо на Ваші звернення та покращуємо сферу захисту дітей разом!
УВАГА: Наразі мова тільки про фізично постражадалих. Психологічні травми НЕ підпадають саме під це дослідження.

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора