A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Сьогодні, 09 січня 2024 року, минає дев'ята річниця з дня трагічної смерті учасника АТО Володимира ЛЕСТУХИ

Дата: 09.01.2024 16:27
Кількість переглядів: 70

Ми низько схиляємо голову перед Героями, котрі віддали життя та мужньо боролися за рідну землю.
Лестуха Володимир Михайлович народився 11.04.1987 року в місті Бахмач Чернігівської області.
У 1993 році пішов до першого класу середньої школи №5 м. Бахмач. У 2002 році закінчив 9 класів школи та вступив на навчання до Борзнянського державного сільськогосподарського технікуму, який закінчив у 2006 році, здобувши спеціальність бджоляра. У 2006-2007 роках проходив строкову військову службу у 95-ій аеромобільній бригаді. Після закінчення служби працював в охоронній службі. У серпні 2014 року пішов добровольцем до війська. Після навчань у Львові - переведений в одну із найгарячіших точок АТО - під м. Щастя Луганської області. Там він себе проявив як Герой.
Розділяючи з рідними скорботу та біль втрати, за дорученням сільського голови Марини ВІРКО, староста Великозагорівського старостинського округу Олена СМАЛІЙ, депутати сільської ради, працівники культури вшанували пам’ять Володимира хвилиною мовчання та поклали квіти на могилу Героя.
Володимир ЛЕСТУХА назавжди залишиться в серці кожного з нас як приклад патріотизму, незламності духу, добра, самопожертви та безмежної любові до України.
Вічна йому слава!
Герої не вмирають!
Зі скорботою, сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора