A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

28 грудня 2023 року загинув наш земляк Сергій Григорович РОЖОК

Дата: 04.01.2024 14:11
Кількість переглядів: 108

І знову пекучий біль і гіркий смуток війни торкнувся Плисківськоі громади. Жорстока війна не перестає нагадувати про себе. Трагічна звістка…
На Донеччині біля населеного пункту Авдіївка 28 грудня 2023 року загинув наш земляк Сергій Григорович РОЖОК, 10.04.1981 року народження. Сергій народився у Великій Загорівці, тут виростав, навчався у школі, закінчив 9 класів, а потім пішов працювати в місцеве сільськогосподарське товариство. Згодом переїхав до с.Максимівка Ічнянського району, там одружився і працював на різних роботах. Сергій виховував двох дітей: сина Славика і доньку Марину. З червня 2023 року мужньо виконував військовий обов’язок, залишився вірний військовій присязі, беручи участь в обороні держави та стримуванні збройної агресії рф.
Плисківська сільська рада, її виконавчий комітет, сільський голова Марина ВІРКО висловлюють щирі співчуття мамі, дружині, дітям, брату, сестрам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та Героя – Сергія РОЖКА.
У скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю захисника України, який до останнього подиху віддано боронив рідну землю.
Слава Герою України! Світла та вічна пам'ять!
Зі скорботою, сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора