A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

29 грудня 2023 року в Плисківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Плисківської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області відкрито клас безпеки

Дата: 29.12.2023 16:55
Кількість переглядів: 67

Шановні жителі Плисківськоі територіальної громади!
Клас створено в рамках реалізації Всеукраїнського проєкту «Клас безпеки», метою якого є систематична підготовка дітей та молоді з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя, ознайомлення з правилами пожежної, мінної безпеки, формування навички самозахисту, надання домедичної допомоги, рятування в умовах надзвичайних ситуацій.
Класи безпеки мають вкрай важливе значення, адже знання з безпеки – запорука успішного та безпечного майбутнього країни.
Наочне знайомство дітей з небезпечними ситуаціями допоможе їм краще осягнути рівень загрози та добре запам’ятати, як слід діяти в екстремальних умовах.
Клас безпеки розділений на кілька навчальних зон та обладнаний інвентарем для домедичної допомоги, пожежної безпеки. Тут діти зможуть в теорії і на практиці в ігровій формі навчатися основ пожежної та протимінної безпеки, правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правил надання домедичної допомоги, а для молодших школярів створений ігровий куточок та місце психологічного розвантаження.
На відкритті класу безпеки були присутні директор освітнього закладу Андрій КРИЖАНОВСЬКИЙ, перший заступник сільського голови Ірина ВЕРНИГОР, начальник відділу освіти, молоді та спорту Алла КРИВЕЦЬ, головний інспектор ВЗНС Ніжинського РУ ГУ ДСНС України у Чернігівській області, майор служби ЦЗ Олександр ФІЛОНЕНКО, провідний інспектор ВЗНС Ніжинського РУ ГУ ДСНС України у Чернігівській області, капітан служби ЦЗ Олександр СОРОКА та поліцейський сектору реагування патрульної поліції капрал поліції Андрій МАРЧЕНКО. Побажали дітям отримати у класі безпеки багато корисних знань та щасливого дитинства під мирним небом України.
З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора