A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

10 грудня - День благодійності

Дата: 10.12.2023 08:26
Кількість переглядів: 10

Цей день відзначається щорічно в кожну другу неділю грудня. Метою Дня є підтримка громадських ініціатив, відверте прагнення українського суспільства до принципів милосердя і гуманізму, активне сприяння розвитку благодійної діяльності, підтримка організацій та структур, що займаються подібною діяльністю в умовах нашого сучасного суспільства.
У часи війни благодійництво стало життєво необхідним, мирним тилом не тільки для людей, що опинилися у складних життєвих обставинах, а тим, хто постраждав від рук окупантів, добровольчим загонам самооборони, Збройним Силам України, пораненим захисникам та родинам загиблих героїв.
Шановні благодійники!
Щира вам вдячність та низький уклін за щедрість серця і душі, небайдужість, ініціативність, чітку громадянську позицію, патріотичність, ентузіазм та невтомність у творенні добра.
Нехай ваша діяльність повертається людською вдячністю, задоволенням від праці, наснагою, натхненням на нові благодійні проєкти та шляхетні справи. А, головне, наближає нашу спільну перемогу над ворогом!
З повагою, сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора