Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

22 листопада – Міжнародний день сина

Дата: 22.11.2023 08:05
Кількість переглядів: 63

Родинні свята – надзвичайно важливі, адже вони дають можливість зблизитися батькам з дітьми, бабусям та дідусям з онуками , тощо. Міжнародний день сина – одне із таких свят. Цей день не належить до офіційних свят та не позначений ,як вихідний у календарі. Варто сказати, що Міжнародний день сина – це нагода не тільки створити справжнє свято для синочка шкільного віку, але й привітати дорослого сина. Також, це - нагода різним поколінням зібратися за столом.
В різні дні День сина відзначається в різних країнах. Проте 22 листопада – це можливість кожного приєднатися до єдиного, міжнародного дня.
Міжнародний день сина – це ще одна чудова нагода відкинути свої буденні справи та провести більше часу в родинному колі.
Адже сучасний світ диктує жорсткий ритм життя, коли треба все встигнути, зі всім впоратися, а часу на близьких практично не вистачає.
Сучасним людям потрібно більше таких свят, коли треба зупинитися, подумати про кожного члена своєї родини та провести з ними час. Саме такі хвилини відкладаються в пам’яті кожної дитини та нагадують про тепло , затишок домашньої атмосфери.
З повагою та шаною, сільський голова Марина ВІРКО.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора