Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

23 серпня – День Державного Прапора України

Дата: 23.08.2023 08:00
Кількість переглядів: 116

Наш прапор − це символ свободи і незалежності, слави і відродження України.
З цим символом Український народ утвердив свою державність, соборність і самостійність. З ним українці йшли на захист своїх прав та свобод під час Революції Гідності. Під цим символом дев’ять років наші воїни захищають рідну землю від російських окупантів.
Прапор − символ слави багатьох поколінь українців.
Він пов’язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення.
Цей день є одним з найбільш знакових свят в історії України.
Ставлячись з повагою до державних символів України, ми віддаємо дань пам’яті героїчному минулому країни, шануємо непорушний зв’язок часів і спадкоємність поколінь, дбайливо зберігаємо культурні традиції українського народу.
Упевнені, що, дивлячись на полотнище прапора, кожен українець , як житель великої країни , відчуває гордість за свою Батьківщину, свій великий народ.
Віримо, наступного року це величне свято ми відзначатимемо у вільній, соборній, процвітаючій країні. Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним. Вірмо в ЗСУ, покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нас. Миру і процвітання нашій Державі!
Заклади культури Плисківської громади долучилися до святкування Дня Державного Прапора України, провівши наступні заходи:
Плисківський СБК - музичне онлайн-вітання «Кольори свободи»,
Великозагорівський СБК- онлайн - година символіка «По долині жито ,по горі блакить», Плисківська публічна бібліотека та бібліотеки-філії - книжкові виставки «Прапор України – це честь України».
З повагою, сільський голова Марина ВІРКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Плисківської сільської ради.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора