A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Рятувальники спільно з правоохоронцями продовжують проводити профілактичні рейди місць масового відпочинку громадян у лісопаркових зонах та біля водойм

Дата: 11.08.2023 11:00
Кількість переглядів: 48

Висока пожежна небезпека та нехтування громадянами правил пожежної безпеки призводить до зростання кількості пожеж в природних екосистемах. Крім того, громадяни масово відпочивають біля водойм, але, на жаль, не всі дотримуються вимог правил безпечної поведінки. Як наслідок - на Чернігівщині сталося 473 пожежі у природних екологічних системах, під час яких одна людина загинула, площа пройдена вогнем склала понад 355 га, на водоймах області з початку року потонуло 47 осіб.

З метою недопущення виникнення пожеж, а також  попередження трагічних випадків на водоймах рятувальники спільно з представниками Національної поліції продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жителів і гостей Борзнянщини в місцях масового відпочинку громадян. 

У ході рейдів, рятувальники нагадали відпочиваючим правила безпечної поведінки, розповсюдили профілактичні наочні матеріали з правилами дій у екстрених ситуаціях, адже кожна людина має усвідомити, що її безпека залежить від власної відповідальності.

Громадян просили бути пильними та акцентували увагу на правилах безпечного поводження з вогнем у побуті та під час перебування у природних екосистемах. Крім того, надзвичайники радили не заходити у воду в нетверезому стані, не залишати без нагляду біля води малолітніх дітей.

 

Ніжинське районне упраравління

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора