Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

30 липня, відзначаємо одне з найважливіших свят усього людства — Міжнародний день дружби між державами, культурами та всіма людьми на Землі

Дата: 30.07.2023 16:59
Кількість переглядів: 61

У світі є багато цінностей… і не всі вони матеріальні. Є такі речі як, відданість, любов і повага. Але найголовніше – це дружба. Бо маючи друга, ми маємо все!
30 липня, відзначаємо одне з найважливіших свят усього людства — Міжнародний день дружби між державами, культурами та всіма людьми на Землі.
Дружба є найважливішим елементом як взаєморозуміння, так і гарних, добросусідських відносин. Ми, люди, всі такі різні, у нас можуть бути зовсім своєрідні погляди на одні й ті ж речі, різна культура, різні підходи у вирішенні тих чи інших питань, але не маючи дружби між собою, ми починаємо наражати на небезпеку не тільки оточуючих нас людей, але також і самих себе.
З нагоди відзначення Дня дружби у закладах культури Плисківської громади відбулися культурно-мистецькі заходи для дітей та молоді, метою яких було навчити підростаюче покоління цінувати дружбу та друзів; прищепити їм повагу до цінностей дружби; сприяти розвиткові критичного ставлення до себе і своїх особистих якостей, терпимості й коректності в спілкуванні з друзями.
Так, з нагоди свята у будинках культури громади проведено наступні заходи: інформаційна година «Дружба єднає щирі серця» (сільський клуб с.Сиволож), флешмоб «Дружба – це скарб» (сільський будинок культури с. Плиски), арт-пікнік – дитяча ігрова програма «Наша дружба – вічна» (сільський будинок культури с.Велика Загорівка).
Бібліотеки Плисківської громади також підготували низку цікавих заходів до Міжнародного дня Дружби, адже саме вони є територіями спілкування, де можна знайти нових друзів, нові хобі та захоплення. Це такі заходи як: пізнавально-розважальна година «Дружба єднає" (бібліотека-філія с Махнівка), пізнавально-розважальна година «У дружбі наша сила» (бібліотека-філія с.Велика Загорівка), бібліо-коктейль з літературних шедеврів, мораллю яких є дружба (бібліотека-філія с. Сиволож).
Дружба дійсно не має меж. Дружні людські взаємини виступають справжнім двигуном, зміцнення життєствердних ідей, обміну культурними традиціями і досягнень в ім’я миру та розвитку.
З повагою, сільський голова Марина ВІРКО, виконавчий комітет Плисківської сільської ради.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора