Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

Дата: 10.04.2023 12:19
Кількість переглядів: 117

Сьогодні, 10 квітня 2023 року, за дорученням сільського голови Марини ВІРКО,  перший заступник сільського голови Ірина ВЕРНИГОР провела щотижневу оперативну нараду за участі заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмили ЛЕБЕДЬ, секретаря сільської ради Людмили ІЛЛЯШЕНКО, старост старостинських округів, директора КП «Перспектива» Геннадія КАДІГРОБА, керівників структурних підрозділів Плисківської сільської ради.
Під час наради проаналізовано поточний стан справ у громаді та визначено коло головних завдань на найближчий період, в тому числі щодо:
- надання допомоги по догляду на непрофесійній основі.
Відділ ЦНАП Плисківської сільської ради припинив прийом заяв по догляду на не професійній основі, на деякий час, доки буде налаштована система призначення та нарахування виплат. 01 квітня 2023р. Борзнянським відділом УСЗН було передано до відділу ЦНАП Плисківської сільської ради особові справи, які обраховані до 15.03. 2023 року, заявники отримають свої виплати вчасно. Надалі інформація буде оновлюватися.
- здійснення комплексу заходів спрямованих на поліпшення стану довкілля, ліквідації сміттєзвалищ, очищення від сміття уздовж шляхів, упорядкування кладовищ, пам’ятників та приведення жителями громади своїх дворових та прилеглих територій в належний стан;
- підготовка до проведення благодійного концерту «Все буде Україна» аматорами громади;
- вшанування пам’яті загиблого учасника АТО Володимира ЛЕСТУХИ;
- підготовки до проведення чергового засідання виконавчого комітету;
- продовження забезпечення дровами сімей військовослужбовців та ВПО, та інше.
По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора