A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

22 березня директор Центру надання соціальних послуг Л. Мохонько та фахівець із соціальної роботи В. Леміш, пройшли нав у чання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Надання соціальних послуг в умовах воєнного стану"

Дата: 22.03.2023 16:59
Кількість переглядів: 83

Семінар відбувся відповідно до плану-графіка на 2023 рік, затвердженого спільним розпорядженням Чернігівської ОДА та Чернігівської обласної ради та був підготувлений  Асоціацією міст України та Чернігівського регіонального центру  підвищення кваліфікації.
Участь у семінарі взяли Козелецький селищний голова Валентин Бригинець, заступник селищного голови з фінансово-економічних та соціальних питань Микола Гарбуз, начальник відділу соціального захисту населення селищної ради Валентина Сікачова та керівники ОМС і фахівці з соціального захисту населення територіальних громад Ніжинського та Чернігівського районів.
Перед слухачами виступили заступник директора Чернігівського РЦПК Наталія Коваленко, виконавчий директор Чернігівського регіонального відділення Асоціації міст України Микола Силенко, Експерт Асоціації міст України з питань соціального захисту Назар Миколюк.
Учасники семінару вели бесіду про особливості місцевої та державної соціальної політики, реформування соціальної політики в Україні, особливості роботи в умовах воєнного стану, обговорили проблемні питання надання соціальних послуг у громадах та шляхи їх вирішення.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора