Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

4 березня 2023 року, голова ПЛИСКІВСЬКОЇ територіальної громади Марина ВІРКО взяла участь у нараді, яку провів начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій КОВТУН

Дата: 04.03.2023 16:30
Кількість переглядів: 66

Під час засідання обговорювались питання формування підрозділів "Гвардія наступу", зокрема й необхідність комплектування бригади Національної гвардії "Буревій".
Відповідальний за рекрутингову та інформаційну кампанію Михайло Ковтунюк надав чіткі роз'яснення керівникам громад щодо вступу добровольців до бригади "Буревій".
Перш за все, Нацгвардія зацікавлена вмотивованими та здоровими добровольцями, віком від 18 до 27 років. Проте, готові розглянути кандидатури старшого віку. Відбір до "Буревію" жорсткий - якщо доброволець не відповідає всім визначеним критеріям як за фізичним і психічним станом, так і за моральними якостями, то потрапити в ряди бригади неможливо.
Після проходження відбору добровольці направляються на двомісячне навчання як на території України, так і за кордоном. Службовців забезпечують одягом, засобами захисту, стабільною високою заробітною платою, кар'єрним зростанням, оплачуваною відпусткою і т.д.
Після проходження навчання та злагодження добровольці будуть виконувати точкові спеціальні завдання.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора