Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Мінветеранів відкрило реєстрацію на відбір до національної збірної Invictus Games-2023

Дата: 16.02.2023 09:10
Кількість переглядів: 57

Цьогоріч міжнародні змагання відбудуться у німецькому місті Дюссельдорф з 9 по 16 вересня. Наша країна буде представлена на Invictus Games командою із 24 спортсменів з числа військовослужбовців та ветеранів російсько-української війни, які отримали поранення під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій.
Відбір до національної збірної Invictus Games відбудеться у квітні 2023 року в Львівській області.
“Участь української збірної у Іграх Нескорених – це безцінний досвід для розбудови системи спортивної реабілітації поранених ветеранів війни та військовослужбовців в Україні, над якою наразі працює Мінветеранів, – наголосила міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна. – Крім того, на міжнародній арені ветеранський спорт є одним із потужних інструментів дипломатії нашої країни. Він демонструє світові не лише силу і міць українських Воїнів, наших Захисників й Захисниць, а й доносить до побратимів з інших країн та їхніх урядів правдиву інформацію про російсько-українську війну та про підтримку, яка так необхідна Україні для протистояння російській збройній агресії”.
Більше про відбір – за посиланням: https://bit.ly/3jU3KpV
Мінветеранів висловлює щиру вдячність партнерам, які взяли участь у даному проєкті. Так, технічна сторона подання заявки розроблена за участі Проєкта підтримки Дія, що впроваджується UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за підтримки Швеції (Embassy of Sweden in Kyiv ) та IREX.

Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора