Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

7 лютого під гаслом “Разом для найкращого Інтернету” відзначається День безпечного інтернету

Дата: 07.02.2023 12:30
Кількість переглядів: 66

Метою дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.
Ґаджетозалежність. Ви помічаєте нову епідемію в світі? Зараз ми постійно бачимо молодь, підлітків і дітей, які замість звичайного спілкування та жвавих ігор обирають віртуальну реальність ґаджета, та й ми самі кожну вільну хвилину переключаємося на гаджети. Звісно, можна сказати, що інакше і не може бути у світі сучасних технологій. Однак, якими можуть бути наслідки?
Уся корисна багатофункціональність такого винаходу людства як смартфон може спровокувати виникнення залежності (ігроманію, безцільний серфінг в інтернеті, витіснення реального життя віртуальним у соцмережах та інше).
Сучасні смартфони, які мають добре розвинений функціонал, усе частіше забирають увагу людей, які втрачають пильність і контроль над тим, що відбувається навколо. Це, у свою чергу, може становити загрозу життю власників ґаджетів, життю та здоров'ю оточуючих.
Звісно, ми вже не можемо відмовитись від користування зручними гаджетами, але маємо навчити наших дітей використовувати їх з максимальною користю, уникаючи потенційних небезпек.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора