Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

Дата: 30.01.2023 15:30
Кількість переглядів: 117

30 січня 2023 року сільський голова Плисківської ТГ Марина ВІРКО провела щотижневу робочу нараду за участі секретаря сільської ради Людмили ІЛЛЯШЕНКО, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмили ЛЕБЕДЬ, старост старостинських округів, керівників структурних підрозділів Плисківської сільської ради та директора КП "Перспектива" Геннадія КАДІГРОБА.
Сільський голова охарактеризувала ситуацію в громаді за минулий тиждень, зокрема, наголосила на тому, що в умовах воєнного часу, ми працюємо не менше, ніж у мирний час.
Старости проаналізували роботу за минулий тиждень та озвучили найважливіші питання на поточний тиждень.
Секретар сільської ради наголосила на питанні щодо залучення зареєстрованих безробітних та інших незайнятих осіб, зокрема, внутрішньо переміщених до суспільно-корисних робіт в умовах воєнного стану, в тому числі: заготівлі дров на опалювальний сезон, ліквідації стихійних сміттєзвалищ та облаштуванні полігонів твердих побутових відходів, плетінні маскувальних сіток для потреб ЗСУ.
Крім того, на нараді було розглянуто ряд інших важливих питань життєдіяльності громади та окреслено завдання, які потребують вирішення найближчим часом.
За результатами наради були надані відповідні доручення та рекомендації.
На завершення наради сільський голова побажала усім мирного плідного тижня та закликала спільно працювати для наближення Перемоги.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора