A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Рятувальники проводять роз’яснювальну роботу серед населення щодо безпеки життєдіяльності

Дата: 11.01.2023 16:55
Кількість переглядів: 64

На Борзнянщині більшість пожеж виникає у житловому секторі громадян. Основними причинами займань і трагічної статистики є власна недбалість та нехтування мешканцями населених пунктів елементарних правил пожежної безпеки у побуті. Одним із шляхів запобігання пожежам і надзвичайним подіям є проведення профілактично-роз'яснювальної роботи.

Рятувальники систематично проводять інструктажі з питань дотримання заходів безпеки серед місцевого населення.

ДСНСники розповідають про статистику пожеж і надзвичайних подій в регіоні, наслідки та причини їх виникнення, роз’яснюють основні правила безпечної поведінки у побуті, зокрема під час користування відкритим вогнем, електричними приладами, пічним та газовим опаленням. Фахівці Служби порятунку також звертають увагу батьків на постійному контролі за поведінкою та розвагами дітей, а малечі розповідають про заборону ігор із сірниками, запальничками, свічками тощо.

Окремо рятувальники ознайомили громадян із статистикою виявлення та знешкодження на території області вибухонебезпечних предметів та водночас нагадали правила поведінки у разі їх виявлення.

Для більш детального ознайомлення із заходами безпеки надзвичайники надали громадянам профілактичні пам’ятки та закликали негайно повідомляти про виникнення надзвичайних подій Службу порятунку "101".

 

Ніжинське районне упраравління

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора