Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Щодо дотримання громадського порядку на території району у святкові дні

Дата: 27.12.2022 16:59
Кількість переглядів: 52

Начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун провів нараду щодо дотримання громадського порядку на території району у святкові дні.
На нараді було обговорено питання дотримання техногенної та пожежної безпеки під час новорічних свят та порядок організації й проведення масових заходів на територіях міських, селищних, сільських рад.
Відповідно до чинного законодавства та рішення Ради оборони Чернігівської області, начальник Ніжинської РВА своїм розпорядженням зобов’язав голів міських, селищних, сільських рад Ніжинського району:
- Провести роз’яснювальну роботу щодо мінімізації скупчення людей під час святкування Нового року та Різдва.
- Заборонити використання, продаж та запуск піротехнічних виробів: феєрверків, салютів і петард незалежно від класу.
- Передбачити місця укриття (у радіусі не більше 500 метрів від місця можливого скупчення людей (площі, парки, тощо) з метою негайного реагування на сигнал «Повітряна тривога» та «Ракетна небезпека».
- Заборонити проведення масових заходів, під час яких заплановано продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв.
- Спільно з Ніжинським районним управлінням ГУ ДСНС України в Чернігівській області провести практичні тренування з евакуації та дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах під час святкування Нового року та Різдва.
Важливо: на території Ніжинського району, починаючи з 30 грудня 2022 року до 24.00 год. 01 січня 2023 року, 06 січня до 08 січня 2023 року, 13-14 та 19 січня 2023 року будуть проведені заходи з посилення охорони громадського порядку, дотримання комендантської години (вона триває з 23.00 до 4.00), порядку переміщення техніки через визначені блокпости, дотримання суб’єктами господарювання (кафе, бари, ресторани, тощо) режиму роботи в умовах обмежень комендантської години.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора