Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

23 грудня 2022 року, під головуванням сільського голови Марини ВІРКО, відбулося засідання останньої у поточному році сесії Плисківської сільської ради

Дата: 23.12.2022 16:27
Кількість переглядів: 108

З-поміж інших засідань сільської ради сьогоднішня сесія була присвячена виключно питанням, пов`язаним з бюджетним процесом.
На початку засідання депутати  сільської ради хвилиною мовчання вшанували пам`ять наших воїнів-захисників, які полягли на полі бою за нашу рідну землю.
Окремим блоком питань депутатами було розглянуто низку підготовлених проектів рішень, які є складовими проекту місцевого бюджету громади на 2023 рік.
Зокрема, депутатами було розглянуто та прийнято відповідні рішення щодо затвердження окремих бюджетних програм та інших, передбачених чинним законодавством рішень, а саме:
- Про затвердження Програми розвитку футболу на території Плисківської сільської ради на 2023рік.
- Про затвердження Програми «Дитяче харчування на 2023 р.».
- Про Програму підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 2023 рік.
- Про Програму забезпечення безкоштовного підвезення педагогічних працівників, учнів освітніх закладів та вихованців закладів дошкільної освіти Плисківської сільської ради на 2023 р.
- Про затвердження Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2023-2025 роки.
- Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту Плисківської сільської ради на 2023 рік.
- Про Програму відзначення державних, професійних свят та забезпечення проведення інших культурних заходів на 2023 році.
- Про Програму компенсацій за пільговий проїзд окремих категорій громадян Плисківської сільської ради на 2023 рік.
- Про затвердження Програми та Положення про надання одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в російсько-українській війні та учасникам антитерористичної операції (ООС) Плисківської сільської ради.
- Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Плисківської сільської ради на 2023 рік.
- Про затвердження Програми фінансової підтримки КП «Перспектива» Плисківської сільської ради на 2023 рік.
- Про затвердження Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Борзнянський центр первинної медико – санітарної допомоги» Борзнянської міської ради Чернігівської області на 2023 рік.
- Про затвердження Програми забезпечення проведення мобілізаційних заходів, приписки до призовної дільниці, призову на строкову військову службу та заходів (питань) з територіальної оборони в районі відповідальності у 2023 році.
- Про затвердження Програми надання соціальних послуг особам, які потребують сторонньої допомоги на 2023 рік.
- Про затвердження Програми розвитку цивільного захисту Плисківської сільської ради на 2023-2025 роки.
- Про затвердження Програми фінансової підтримки діяльності 24 ДПРЧ (м.Борзна) 4 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області на 2023 рік.
- Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Борзнянська міська лікарня» Борзнянської міської ради на 2023 рік.
- Про організацію проведення оплачуваних громадських робіт у 2023 році.
- Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану у 2023 році.
- Про сільський бюджет територіальної громади на 2023р.
- Про зміну назви (перейменування) вулиць населених пунктів Плисківської сільської територіальної громади.
- Земельні питання.
Після детального розгляду та обговорення наданий на розгляд сесії проект місцевого бюджету громади на 2023 рік було схвалено одностайним голосуванням (інформацію про затверджений бюджет громади на 2023 рік буде оприлюднено додатково).
Останнє у цьому році сесійне засідання пройшло в конструктивному руслі, за що сільський голова особисто подякувала депутатам, привітала присутніх депутатів та в їх особі мешканців громади із прийдешніми Новорічними, Різдвяними святами та побажала усім нам миру, якнайшвидшої Перемоги, повернення усіх наших захисників додому.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора