Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

06 грудня 2022 року, в день Збройних Сил України, на честь мужності, героїзму і світлої пам'яті Анатолія Федоровича В'ЯЛОГО - військовослужбовця ЗСУ, відкрито меморіальні дошки

Дата: 06.12.2022 16:18
Кількість переглядів: 89

На честь мужності, героїзму і світлої пам'яті Анатолія Федоровича В'ялого - військовослужбовця ЗСУ, 06 грудня 2022 року, в день Збройних Сил України, в його рідному селі Сиволож, де він народився, Плисківської ТГ відкрили меморіальні дошки в центрі села та на фасаді Сиволозької ЗОШ I-III ступенів, в якій він навчався.
Анатолій з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов'язок, оберігаючи свою Батьківщину, рідну землю, суверенітет та цілісність України.
За дорученням сільського голови Марини Вірко у церемонії відкриття меморіальних дошок узяла участь секретар Плисківської сільської ради Людмила ІЛЛЯШЕНКО. Вшанувати пам'ять загиблого ГЕРОЯ прийшли рідні, друзі, керівництво громади та старостинського округу, начальник III відділу Ніжинського РГЦК та СП підполковник Роман КУЛІШ, однокласники, жителі громади, учні та педагоги місцевої школи.
У промові Людмила ІЛЛЯШЕНКО  закликала берегти пам'ять про Героя для наступних поколінь та робити все можливе, щоб пришвидшити нашу Перемогу.
Схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя та усіх, хто поклав своє життя за Україну.
Пам'ять про кожного захисника України, кожного Героя, які загинули захищаючи Україну, назавжди залишиться у серцях жителів Плисківської ТГ.
ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ!
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора