Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

Дата: 28.11.2022 12:08
Кількість переглядів: 79

Сільський голова Марина ВІРКО провела щотижневу оперативну нараду з старостами та керівниками структурних підрозділів сільської ради.
Під час наради заслухали інформацію від старост, керівників структурних підрозділів щодо виконаної на минулому тижні роботи та обговорили питання на найближчий період.
  • Продовжується робота із внутрішньо-переміщеними особами, забезпечення їх всіма видами адміністративних послуг, як зазначила начальник відділу "Центр надання адміністративних послуг" Вікторія МИЦАЙ
  • Начальник відділу освіти Алла КРИВЕЦЬ доповіла про роботу закладів освіти. В освітніх закладах тривають олімпіади. Заклади освіти працюють у звичайному режимі.
  • Начальник фінансового відділу фінансів Валентина КУТОВЕЦЬ повідомила, що незважаючи на складну ситуацію в країні, у нашій громаді вдається виконувати бюджет.
  • З старостами обговорили питання функціонування «ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСТІ»
З настанням холодної пори року та з посиленням обстрілів енергетичної інфраструктури країни, ми готові до різних сценаріїв. У разі повного блекауту - підтримати своїх громадян. Саме тому, на території Плисківської територіальної громади створено «ПУНКТИ  НЕЗЛАМНОСТІ» - місце, куди кожен зможе прийти в разі тривалого відключення електроенергії. Пункти облаштували в приміщенні Плисківської сільської ради та у приміщеннях старостатів, які працюють цілодобово.
  • Під час наради обговорили ще ряд важливих питань з життєдіяльності громади.
За результатами наради сільським головою дано конкретні доручення старостам, відповідним керівникам структурних підрозділів та наголошено на відповідальному ставленні до своїх обов'язків.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора