A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Привітання Марини ВІРКО Плисківського сільського голови з нагоди Дня Гідності та Свободи!

Дата: 22.11.2022 08:34
Кількість переглядів: 100

Шановні жителі Плисківської громади!
Щиро вітаю Вас зі святом – Днем Гідності та Свободи!
У цей знаменний і величний день, я з гордістю говорю про те, що українці – це народ, який заслуговує поваги світової спільноти. Події, які відбувались з нашим суспільством та відбуваються сьогодні, мають доленосне значення для України та українців. Це - надзвичайно важкий період та іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, прагнення до свободи.
Ми, українці, маємо бути свідомі тому, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.
Сьогодні всі, кому небайдужа доля рідної України, повинні об’єднати свої зусилля на благо країни та побудови європейської незалежної , заможної держави.
Ми маємо в скрутну хвилину згуртуватися, підтримувати один одного, а ,особливо допомагати нашим військовим, які в ході російсько-української війни звільняють українську землю від чужоземних окупантів та роблять все можливе для відновлення територіальної цілісності України. Гідний поваги народ, має пам’ятати кожного, хто віддав своє життя за Свободу, Гідність , Незалежність нашої Держави.
З метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а ,також , віддаючи належне шанування патріотизму і мужності громадян, які восени 2004-го року і в листопаді 2013-го - лютому 2014-го стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів Української держави та її європейського вибору, Указом Президента України Петра Порошенка був встановлений День Гідності та Свободи, який ми відзначаємо .
Я, депутатський корпус та виконавчий комітет Плисківської сільської ради приєднуються до численних привітань на адресу жителів громади! Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну – Україну!
З повагою, сільський голова Плисківської ТГ Марина Вірко.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора