A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

По всьому світу 13 листопада відзначатиметься, напевно, найдобріше свято – День доброти

Дата: 13.11.2022 07:10
Кількість переглядів: 153

 Він не має великої історії, що сягає століть, але вже завоював серця багатьох. День доброти 2022 покликаний нагадати про почуття і моральні якості, які відходять на другий план через швидкий ритм життя. У нашому високотехнологічному світі доброту і сердечність стали забувати і замінювати їх черговими фразами.
Вперше про доброту на найвищому рівні згадали в 1998 році. Тоді відбулася конференція всесвітнього руху за доброту. Вона проходила в Токіо 13 листопада. У цьому заході взяли участь представники Австралії, Канади, Японії, Таїланду, Сінгапуру, Великобританії та США.
Саме на конференції було прийнято рішення відзначати щорічно Міжнародний День доброти і вітати один одного. З тих пір до святкування цієї дати приєдналися інші країни, в тому числі і Україна.
Відповіддю на запитання, коли день доброти у 2022 в Україні буде – 13 листопада. Ця дата не є офіційним святом, тому українці не відпочиватимуть зайвий раз. Однак згадати про доброту і теплоту душевну варто. Символом цього дня в усьому світі вважається відкрите серце.
У чому сенс Всесвітнього дня доброти
В офіційній декларації об'єднання волонтерів і добровольців сказано, що вони будуть прагнути створити більш добрий і повний співчуття світ. Вони також вважають, що робити добро зовсім не складно, а винагорода обов'язково буде. Вважається також, що добро за замовчуванням закладено в кожному жителі нашої планети, тому такі вчинки доступні кожному.
Ще однією метою цього свята є об'єднання націй незалежно від культурних, релігійних і мовних відмінностей. Засновники Дня доброти вважають, що об'єднання можливе тільки на основі щирих і добрих справ (вчинків).
У цей добрий день хочу привітати і побажати – нехай кожна людина візьме найтепліші і добрі почуття, щирі емоції, нехай в світі панують тільки любов і щирість. Бажаю, щоб добро запанувало і просочило серця і душі всіх людей.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора