A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Щодо оновлення програмного забезпечення ПРРО

Дата: 07.11.2022 16:15
Кількість переглядів: 88

Звертаємо увагу, що з 01.01.2022 року застосування реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) та/або програмних РРО (далі – ПРРО) є обов’язковим для фізичних осіб – підприємців – платників єдиного податку ІІ-ІІІ групи при продажу товарів, робіт, послуг, у разі здійснення ними розрахункових операцій у розумінні Закону України від 06.07.1995 № 265/95-ВР «Про застосування РРО у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Інформуємо користувачів ПРРО, що ДПС України розроблено нові версії програмного забезпечення для iOS та Web, а також оновлено версії для Windows та Android. Нагадаємо, що зазначені продукти є безкоштовними. Розробка нових версій ПРРО стала можливою завдяки фінансуванню за програмою Європейського союзу – проєкту EU4PFM. Тож рекомендуємо використати надану можливість, щоб реєстрація розрахункових операцій була легкою та без зайвих додаткових витрат.

Користувачам програмного забезпечення ПРРО  необхідно замінити поточні версії на оновлені. Детальніше за посиланням: https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/620607.html.

 

         Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора