A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Національна служба здоров’я України розпочинає укладати договори за напрямком первинної медичної допомоги

Дата: 07.11.2022 16:00
Кількість переглядів: 200

Оголошення про укладення договорів за цим напрямом від 07 листопада 2022 року розміщене на сайті НСЗУ в розділі «Контрактування 2023» https://cutt.ly/WN9li1O
Договір про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій укладається між НСЗУ та медзакладом незалежно від форми власності, що має ліцензію на медичну практику та відповідає встановленим вимогам, умовам закупівлі та специфікаціям до медичних послуг.
Пропозиція подається в електронній системі через інтерфейс обраної медзакладом медичної інформаційної системи (МІС).
Договори укладаються на термін з 1 січня по 31 грудня 2023 року. Початок дії договору при заповненні полів в МІС слід зазначити 01 січня 2023 року, закінчення ‒ 31 грудня 2023 року, або інша дата впродовж 2023 року на розсуд суб’єкта господарювання.
Термін подання пропозицій спливає о 18 годині 13 січня 2023 року за київським часом.
До пропозиції потрібно прикріпити додатки у вигляді сканованих документів у форматі PDF. Перелік додатків є у тексті оголошення.
Умови закупівлі медичних послуг за напрямом «Первинна медична допомога» розміщені на сайті НСЗУ у розділі «Вимоги ПМГ 2023» https://cutt.ly/WN08xSm
Якщо виникають технічні питання під час заповнення чи подання пропозиції, звертайтесь до операторів медичних інформаційних систем, у яких ви зареєстровані.
З приводу інших питань за звертайтесь до контакт-центру НСЗУ 16-77, а також до міжрегіональних департаментів НСЗУ.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора