A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

Дата: 07.11.2022 14:54
Кількість переглядів: 216

Сьогодні, 07.11.2022року, під головуванням сільського голови Марини ВІРКО, відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої старости, керівники структурних підрозділів сільської ради та директор комунального підприємства доповіли про проведену роботу.
  • На початку наради, з нагоди професійного свята ДНЯ ПРАЦІВНИКА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ, Марина ВІРКО  привітала та оголосила подяку сільського голови директору і фахівцю ЦНСП за сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання професійних обов’язків.
  • Про стан справ в освітній галузі на час відсутності електроенергії, тепла доповіла начальник відділу освіти, молоді та спорту. За її інформацією було тимчасово призупинено денну форму освітнього процесу у закладах освіти громади.
  •  Відповідно розпорядження Марини ВІРКО голови сілької ради від 08.11.2022року учні 1-4 класів ЗЗСО та вихованці ЗДО відновлюють очну форму навчання. Учні 5-11класів продовжують працювати дистанційно. Температура в освітніх закладах у межах норми, генераторами забезпечені.
  • Обговорили питання виділення коштів про надання матеріальної допомоги захисникам та захисницям ( зареєстровані на території громади ), які відстоюють цілісність і суверенітет нашої держави.
  • Звернули увагу на забезпечення техніки та генераторів паливно-мастильними матеріалами на зимовий період в умовах виникнення надзвичайний ситуацій.
  • За результатами наради старостам, керівникам окремих структурних підрозділів, установ сільської ради та комунального підприємства були надані рекомендації  та відповідні доручення.
ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ ЗАДЛЯ ПЕРЕМОГИ!
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора