A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

До уваги жителів Плисківської ТГ!

Дата: 07.11.2022 08:51
Кількість переглядів: 145

Шановні жителі Плисківської ТГ!!! Повідомляємо, що задля забезпечення надання адміністративних послуг в умовах воєнного стану, відділ ЦНАП Плисківської сільської ради відновив доступ до автоматизованої системи Державногоземельного кадастру (АС ДЗК).
Функціонування та ведення кадастрової системи здійснюватиметься з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 07.05.2022 № 564 «Деякі питання ведення та функціонування Державного земельного кадастру в умовах воєнного стану», що передбачає створення необхідних умов для відновлення роботи ДЗК під час воєнного стану в Україні, впровадження механізму для захисту відомостей ДЗК від несанкціонованого втручання сторонніх осіб, захисту прав держави, фізичних та юридичних осіб під час внесення до ДЗК відомостей про об'єкти ДЗК та користування такими відомостями, у тому числі шляхом доступу до ДЗК.
Отримання витягу про земельну ділянку – найпопулярніша послуга в сфері земельних відносин.
Витяг з ДЗК (Державного земельного кадастру) про земельну ділянку – це головний документ, який треба надати нотаріусу (або за запитом до іншої установи) для того, щоб оформити договір купівлі-продажу, дарування, міни та ін. щодо земельної ділянки, та внести відповідні дані до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
Витяг з земельного кадастру підтверджує наявність у вашої земельної ділянки
кадастрового номеру, а також містить інші відомості про земельну ділянку (обмеження
(обтяження), нормативну оцінку та ін.), внесені до Поземельної книги.
Для отримання витягу з Державного земельного кадастру Ви можете звернутись до Центру надання адміністративних послуг за адресою: с. Плиски вул. Незалежності, 33
Необхідними документами є:
державний акт на земельну ділянку або свідоцтво про право власності на земельну
ділянку чи договір оренди земельної ділянки;
копія паспорту та ідентифікаційного коду власника земельної ділянки;
нотаріальне доручення від власника земельної ділянки (якщо звертається не власник).
Процедура видачі витягу з Державного земельного кадастру регулюється Законом
України «Про Державний земельний кадастр», який передбачає надання Витягу з кадастру
за умови оплати адміністративного збору та відповідно до поданої заяви встановленого зразка.
До відома: Відповідно до п. 17 Постанови КМУ «Про затвердження порядку ведення Державного земельного кадастру» від 17.10.2012 року № 1051, Витяг з Державного земельного кадастру для оформлення права на спадщину є дійсним протягом трьох місяців з моменту його видачі, крім витягу з Державного земельного кадастру, що видається для підтвердження державної реєстрації земельної ділянки або внесення інших відомостей до Державного земельного кадастру, які є безстроковими.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора