A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

До уваги жителів Плисківської ТГ!

Дата: 24.10.2022 07:41
Кількість переглядів: 140

Шановні жителі Плисківської ТГ!
24 жовтня - Міжнародний день шкільних бібліотек.
Засновником цієї календарної події виступає всесвітня організація ЮНЕСКО, за ініціативою Міжнародної асоціації шкільних бібліотек і вперше свято було проведено в 1999-му році.
Дата святкування Міжнародного дня шкільних бібліотек в багатьох країнах різна. В Україні - щорічно в четвертий понеділок жовтня. В Англії, наприклад, цей День відзначається в перший понеділок жовтня і приурочений до початку шкільних канікул, коли настає перший день їхнього Національного Тижня дитячої книги.
Міжнародний день шкільних бібліотек в Україні кожного року проводиться в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек.
Тема Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек цього року: «В нас єдина мета - Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!» Завітайте до шкільної бібліотеки, - місце зустрічі друзів, де на вас чекають цікаві та захопливі книжки. Вітаємо усіх наших читачів із Міжнародним днем шкільних бібліотек! Бажаємо, щоб кожен з вас знайшов для себе в бібліотеці щось нове, цікаве та незвичайне. Нехай шкільна бібліотека стане для вас справжнім другом, порадником та помічником у навчанні.
Добірка тематичних книжок для вас, щоб більше знати про нашу рідну Україну!
З повагою, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ
Фото без опису
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора