A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

Дата: 24.10.2022 14:39
Кількість переглядів: 199

Відбулася щотижнева робоча нарада з старостами старостинських округів та керівниками виконавчих органів, їх структурних підрозділів.
Кожним старостою було проаналізовано роботу за тиждень, обговорено проблемні питання старостинських округів та завдання, які стоять перед ними на наступний тиждень.
Наголошую на тому, що в умовах військового стану ми працюємо не менше, ніж у мирний час, а навпаки - сьогодення вимагає від нас більш напруженої та відповідальної роботи. Тому прошу старост звернути увагу на головні питання, що стосуються:
Благоустрою ваших старостинських округів.
Докладання максимум зусиль для виконання бюджету сільської ради.
Правильного формування вашої тижневої роботи.
Серед питань, які розглядалися під час наради, були також питання: благоустрою території, виготовлення заміни табличок з назвами установ у зв’язку зі зміною назви району, обговорення проблемного питання економії електропостачання у зв’зку з нанесеними ворогом пошкодженнями енергосистеми України, осінній огляд стану доріг у громаді, закупівля автомобіля для КП «Перспектива» з метою надання ритуальних послуг.
Бажаю усім мирного плідного тижня та прошу активно співпрацювати для наближення перемоги.
За підсумками наради сільським головою Мариною ВІРКО визначено ряд завдань до виконання, надані відповідні доручення та визначені виконавці.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора