A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Семінар-тренінг на тему: ,,Домашнє насильство та його види"

Дата: 19.10.2022 16:53
Кількість переглядів: 168

Мобільні бригади працюють за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення, у координації з Офісом Віцепрем'єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Міністерством соціальної політики України у партнерстві з місцевими органами влади та виконавчим партнером ГО ,,Інноваційні соціальні рішення", завдяки фінансовій підтримці урядів Канади та США (Бюро гуманітарної допомоги USAID, а також Гуманітарного Фонду для України.
19.10.2022 року на території Плисківської ТГ мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги по Ніжинському району, у складі психолога Ірини САВЧЕНКО та фахівця із соціальної роботи Ніни КУЩЕНКО, було проведено семінар-тренінг на тему: ,,Домашнє насильство та його види". Метою заходу було: підвищення рівня обізнаності про форми, прояви, причини, та наслідки домашнього насильства, визначення стану, причин і передумов поширення домашнього насильства, викорінення дискримінаційних уявлень про соціальні ролі жінок та чоловіків, а саме ґендерна рівність. У заході брали участь: Заступник сілького голови Ірина ВЕРНИГОР, старости, представники закладів освіти працівники ЦНСП Плисківської сільської ради та служби у справах дітей, соціальні працівники.
Після даного заходу, мобільна бригада соціально-психологічної допомоги в ефективній взаємодії з суб'єктами, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, здійснили плановий виїзд до сімей, що знаходяться в складних життєвих обставинах. Комісія у складі: представник поліції - дільничий офіцер поліції Ніжинського РВП Бахмацького ВП СПД 1 м. Борзна ДОП старший лейтенант поліції Артем ЧАБАК, в.о. начальника служби у справах дітей - Алла КРИВЕЦЬ, фахівець із соціальної роботи ЦНСП - Вікторія ЛЕМІШ, практичний психолог - Тетяна ФЕДОРЧЕНКО, соціальний робітник - Тетяна Герасименко, директор Великозагорівської ЗОШ I-III ступенів - Анатолій ФЕДОРЧЕНКО. У перспективі Плисківська ТГ буде плідно співпрацювати з даною мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора