A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Повний комплект автономної мініелектростанції потужністю 800w сьогодні, 13 жовтня 2022 року отримала ПЛИСКІВСЬКА ТГ

Дата: 13.10.2022 16:47
Кількість переглядів: 120

Зусиллями команди ініціативних волонтерів з команди «Волонтери.Північ» 100 сонячних електростанцій від американської корпорації "Sunpower” та Європейської компанії "BayWa r.e. AG" надійшли в якості безкоштовної гуманітарної допомоги для України , більшість з яких надійшла до Чернігова і області, зокрема по одній отримала кожна з громад Чернігівської області.
Один повний комплект автономної мініелектростанції потужністю 800w сьогодні, 13 жовтня 2022 року отримала ПЛИСКІВСЬКА ТГ.
Передав електростанцію Артем Дєдков представник Агенції регіонального розвитку Чернігівської області разом з Олександром Петренко з команди "Волонтери.Північ". Свої дії вони повністю координують з Чернігівською ОВА. Директор з дистрибуції компанії "MBI DEVELOPMENT" офіційного дистриб'ютора " Sun Power" є Чернігівчанин та активний діяч вищеназваної команди - Микола Гой.
Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу, колективу ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради щиро дякую всім іноземним партнерам, хто в такі важкі часи допомагає українському народу, тим самим наближає нашу Перемогу!
З глибокою повагою і вдячністю, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора