Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

30 вересня – День усиновлення в Україні

Дата: 30.09.2022 09:03
Кількість переглядів: 132

Цей день – це свято всіх усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, що прийняли до своїх родин дітей, які за різних обставин втратили рідні сім’ї.
Сьогодні, в час, коли країну сколихнула війна, подвиг людей, які приймають в свою сім’ю дітей, позбавлених батьківської опіки, стає в один ряд із подвигом воїнів, які захищають нашу державу від ворогів. Безмежна подяка таким людям, які проявляють небайдужість та з відкритим серцем допомагають дітям, що потребують родинного тепла. Завдяки таким опікунам, майбутнє нашої країни в надійних руках, і кожна дитина, яку вони прихистили, отримає любов та турботу, про яку мріяла, зростатиме на таких важливих цінностях європейського суспільства, як повага до людської гідності, свобода та мир.
Усиновити дитину, полюбити, виховати і виростити, як рідну – це надзвичайно важливий крок – це життєвий подвиг, адже бути батьками – це один із найважливіших обов’язків, який доводиться виконувати у житті, але водночас цікавий та гідний старань.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора