Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

09.09.2022 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради

Дата: 09.09.2022 16:40
Кількість переглядів: 237

09.09.2022 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Плисківської сільської ради, яке пройшло під головуванням заступника голови виконавчого комітету Ірини ВЕРНИГОР.
В проведенні засіданні брали участь 7 членів виконавчого комітету.
На засідання виконавчого комітету запрошено в.о.начальника СПД№1 ВП №1 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області капітана поліції Олександра РАКУТУ. Також у проведенні засідання взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Алла КРИВЕЦЬ, начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Валентина ВЕРНИГОР, спеціаліст загального відділу Світлана ХОМЕНКО, начальник відділу архітектури, комунальної власності та земельних ресурсів Валентина МИШКО.
Згідно порядку денного були розглянуті поточні питання життєдіяльності громади, в тому числі:
1. Про стан криміногенної ситуації на території сільської ради.
2. Про підготовку установ Плисківської сільської ради до роботи в осінньо- зимовий період 2022-2023 р.р.
3. Про визначення компенсації власникам житлових будівель витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану, за cерпень 2022 року.
4. Про затвердження актів обстеження на видалення дерев на території сіл Плиски, В.Загорівка та Сиволож Плисківської сільської ради.
По результатах розгляду прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитися після оприлюднення на сайті Плисківської сільської ради.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора