A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

#пробація_Борзна З нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності

Дата: 29.08.2022 09:24
Кількість переглядів: 102

       Щорічно, 23 серпня,  українці відзначають День Державного Прапора. За офіційною версією, 23 серпня 1991 року - після провалу путчу в Москві - група народних депутатів внесла синьо-жовтий український прапор у сесійний зал Верховної Ради. Освячення прапора було проведено священиком УАПЦ Петром Бойком. Якраз до цієї події і прив'язаний Указ Президента України, Л.Кучми, «Про День Державного Прапора України» № 987/2004, написана відповідна картина на стіні ВРУ, а цей прапор, як реліквія, урочисто зберігається під склом в музеї ВРУ. Наступного дня Україна проголосила незалежність.

 

Лише один дань відділяє ці два неймовірно важливі для всіх українців свята: День Державного Прапора та  День Незалежності, а яку велику ціну досі платить наша нація, щоб мати незалежність та її синьо-жовтий символ! Та ми не здамося, не дозволимо ворогу позбавити нас української ідентичності! Пишаючись своїми предками та героями, що нині захищають Україну, ми радіємо цим державним святам та згадуємо історію їх виникнення.

29 серпня 2022 року Ніжинський районний сектор №4 філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області провів серед осіб, які перебувають у нас на обліку, просвітницькі бесіди з національно – патріотичного виховання. Під час яких суб’єктам пробації було нагадано, які події передували отриманню Україною незалежності, яка складна та тривала боротьба дозволила нам стати суверенною державою.  Адже, говорить безсмертний вислів М.Т.Рильського - «Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього, хто не відає про славу своїх предків, той сам не вартий пошани».

 

 

Ніжинськийрайонний сектор №4

філії ДУ «Центр пробації»

в Чернігівськійобласті

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора