Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Звернення Марини ВІРКО сільського голови до жителів Плисківської ТГ, з нагоди Дня пам’яті захисників України

Дата: 29.08.2022 08:00
Кількість переглядів: 134

Шановні жителі Плисківської ТГ, друзі, знайомі!
29 серпня 2022 року в Україні відзначають День пам’яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.
Дата приурочена до дня найбільших втрат української армії на Донбасі – дня виходу з оточення в Іловайську 29 серпня 2014 року.
Україна сьогодні переживає найбільше випробування в своїй новітній історії – збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора. У цій війні ми вже маємо тисячі поранених і загиблих мужніх оборонців.
У сучасній російсько-українській війні попри велику кількість втрат маємо і першу історичну перемогу – згуртовану націю, готову боротися за права і свободу. У цей день ми схиляємо голови в низькому поклоні перед воїнами - захисниками, які зараз знаходяться на передовій. Саме завдяки їм, ми спимо спокійно, живемо повноцінним мирним життям.
Висловлюю щирі співчуття та глибоку повагу сім’ям загиблих захисників. Адже їхні сини та доньки своїми грудьми закрили нашу рідну Батьківщину та кожного з нас.
Жителі Плисківської ТГ завжди будуть пам’ятати їхній подвиг, їхню самопожертву та справжній патріотизм! Виборюючи незалежність і соборність нашої держави, як на Сході країни, так і під час забезпечення національної безпеки, оборони, відсічі та стриманості збройної агресії російської федерації на території України загинули жителі Плисківської ТГ: САВЧЕНКО Юрій Борисович (с. Велика Загорівка), ЛЕСТУХА Володимир Михайлович (с. Велика Загорівка), КРИВОНОС Микола Миколайович (с. Махнівка), СОЛДАТ Олег Олексійович (с. Велика Загорівка).
Низько вклоняємося перед величчю їх подвигу. Висловлюю слова глибокої вдячності, шани і підтримки батькам за виховання Героїв! Пам'ять про подвиги Захисників назавжди залишиться у наших серцях.
Герої не вмирають, вони живуть у нашій пам’яті, вони живуть у тих, хто продовжує їх справу, вони живуть доти, доки жива їх слава.
Вічна пам'ять загиблим!
Слава Україні! Слава ЗСУ!
Героям Слава!
Разом до ПЕРЕМОГИ!
З глибокою шаною і повагою, з вдячністю Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора