A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

У Плисківській ТГ відзначили День Української Державності

Дата: 28.07.2022 12:56
Кількість переглядів: 94

У Плисківській ТГ відзначили День Української Державності. Провели офіційну церемонію урочистого підняття Державного Прапора України. Вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих Героїв.
Віддали шану загиблим воїнам АТО Юрію САВЧЕНКУ та Володимиру ЛЕСТУСІ.
За дорученням Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ Людмила ЛЕБЕДЬ заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради привітала всіх зі святом. Всі присутні прийняли участь у дегустації свіжевипечених хлібобулочних виробів з цьогорічним медом. Символічно сьогодні вшанували хліб.
Хліб щодня приходить до нас - рум'яний, теплий, запашний, незрівнянний. А ще має багато імен - бублик, булочка, батончик, рогалик, паляниця, калач, паска, пиріг... І все-таки хліб.
Якщо на столі немає хліба - на ньому чогось не вистачає. Найголовнішого. Бо хліб - то багатство, добробут. Спрадавна народ наш понад усе цінував хліб, сіль, честь.
Хліб супроводжує нас усе життя - від народження до глибокої старості. У всіх народів він святий. Хліб берегли, на його честь складали гімни, хлібом зустрічали найдорожчих гостей. І щоб був у нас хліб, ми щодня повторюємо слова молитви і мовимо: «Хліб наш насущний дай нам сьогодні». І цю молитву батьки заповідають нам, а ми - нашим дітям. Бо хліб безцінний. Ні робота, ні смерть, ні життя, ні весілля - нічого на світі не обходиться без хліба. Він сильніший за все, смачніший за все, він дорожчий за золото, насущний і святий хліб із нашого поля.
І щоб зорати поле, теж потрібен хліб. І щоб розбити ворога. Щоб перемогти і вистояти. Скрізь хліб,
хліб, хліб. А без нього немає ні радості, ні свята, ні самого життя.
Дякуємо нашим захисникам, захисницям ЗСУ та аграріям за гектари достиглої пшениці. Низький уклін Вам за це!
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора