A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Сьогодні, 28 липня, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ разом з Іриною ВЕРНИГОР заступником сільського голови, Аллою КРИВЕЦЬ начальником відділу освіти молоді та спорту Плисківської сільської ради взяли участь у семінарі-нараді

Дата: 28.07.2022 16:49
Кількість переглядів: 124

Сьогодні, 28 липня, Марина ВІРКО сільський голова Плисківської ТГ разом з Іриною ВЕРНИГОР заступником сільського голови, Аллою КРИВЕЦЬ начальником відділу освіти молоді та спорту Плисківської сільської ради взяли участь у семінарі-нараді, яку провів Григорій КОВТУН голова Ніжинської РВА, для голів територіальних громад Ніжинського району.
Хвилиною мовчання вшанувати пам’ять всіх загиблих внаслідок військової агресії рф.
Під час семінару-наради були обговорені безпекові питання, підготовка до нового навчального року, організація добровольчих формувань в районі та взаємодія між працівниками служби в справах дітей РДА та органів місцевого самоврядування.
Фахівці Ніжинської РДА та ДСНС надали свої зауваження стосовно облаштування укриттів та систем оповіщення. Керівники управлінь та відділів освіти громад проінформували присутніх про підготовку та організацію освітнього процесу в нових реаліях у 2022-2023 навчальному році.
Заступник голови спілки Всеукраїнського цивільно-військового об’єднання «Бойове братерство України» Володимир Курдюк дав роз’яснення щодо організації добровольчих формувань, у відповідності до нормативно-правових актів.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора