A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

У Плисківській ТГ триває підготовка до початку нового навчального року

Дата: 19.07.2022 18:11
Кількість переглядів: 112

З метою організації роботи із підготовки закладів освіти Плисківської сільської ради до нового 2022/2023 навчального року 19 липня 2022 року комісією з обстеження та оцінки готовності захисних споруд та найпростіших укриттів дано оцінку стану готовності найпростіших укриттів у закладах загальної середньої та дошкільної освіти.
Керівникам закладів освіти комісією надано методичні рекомендації щодо приведення у готовність захисних споруд цивільного захисту до використання за призначенням, забезпечення функціонування закладів освіти в умовах воєнного стану, а також створення безпечного освітнього середовища та збереження життя і здоров’я учасників освітнього процесу.
Перед початком навчального року комісія здійснить повторний огляд захисних споруд, керівники отримають Акти оцінки об’єкта (будівлі, споруди, приміщення) щодо можливості його використання для укриття учасників освітнього процесу. Проте, незалежно від форми організації освітнього процесу в новому навчальному році у закладах освіти Плисківської сільської ради забезпечуватиметься безперервність надання освітніх послуг та всі здобувачі освіти будуть охоплені навчанням.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора