A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА

Дата: 18.07.2022 12:08
Кількість переглядів: 136

18 липня 2022 року під головуванням Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ відбулась щотижнева робоча нарада, за участі Ірини ВЕРНИГОР, Людмили ЛЕБЕДЬ заступників сільського голови, Людмили ІЛЛЯШЕНКО секретаря сільської ради, старост старостинських округів з керівниками структурних підрозділів Плисківської сільської ради.
Під час наради сільський голова наголосила на двох дуже важливих, на сьогодні, для життєзабезпечення громади питаннях. Це підготовка до осінньо-зимового періоду та перевірка і готовність захисних споруд, підвалів. Усі ці питання потребують оперативного вирішення. Потрібно заздалегідь провести перевірку електромереж, щитових та зовнішніх кабелів. Адже з приходом холодів електромережі отримують величезне навантаження і від їх цілісності та якості виконаних профілактичних робіт залежатиме освітлення та водопостачання.
Під час наради розглянули питання перевірки та стану захисних споруд. Марина Олександрівна зазначила, що це питання стоїть на особливому контролі. Потрібно не зволікати і облаштовувати захисні споруди, особливо в навчальних та дошкільних закладах. Адже діти мають розпочинати майбутній навчальний рік в безпечних та комфортних умовах.
Ми повинні створити безпечні місця для перебування мешканців громади у разі виникнення небезпеки.
Незважаючи на непередбачуваність ситуації з огляду на воєнний стан в Україні, всі служби мають завчасно працювати за визначеним алгоритмом в плані підготовки до функціонування в осінньо-зимовий період закладів соціального спрямування, які надають послуги населенню громади. Продовжуємо роботу з інвентаризації земель. Під час інвентаризації контролюється справляння плати за землю. Сплата податків за землю зараз стоїть дуже гостро, тому закликаємо суб’єктів господарювання їх сплачувати, адже наша громада не входить до переліку тих територій, де ведуться активні бойові дії!
Комунальні підприємства громади працюють у штатному режимі. Працівниками КП «Перспектива» щоденно прибираються вулиці, вивозиться сміття, також тривають роботи з сезонного покосу трави. Закликаю всіх жителів громади, керівників підприємств і установ усіх форм власності дотримуватися правил благоустрою сіл та скошувати траву на прилеглій території.
За підсумками наради Марина ВІРКО сільський голова надала відповідні доручення та окреслила терміни їх виконання керівникам комунального підприємства, структурних підрозділів Плисківської сільської ради.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора