Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Інформаційно-роз'яснювальна робота серед дітей щодо дотримання ними правил пожежної безпеки, недопущення виникнення пожеж, загибелі й травмування людей

Дата: 23.06.2022 16:35
Кількість переглядів: 142

Небезпечна, відповідальна та важлива професія пожежника-рятувальника. У будь-який час доби потрібно відправитися де є загроза та небезпека і часто, ризикуючи життям, зробити все, щоб звільнити людину з біди. 23 червня 2022 року працівниками Ніжинського РУ ГУ ДСНС України у Чернігівській області спільно з працівниками МПК с. Плиски проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу серед дітей щодо дотримання ними правил пожежної безпеки, недопущення виникнення пожеж, загибелі й травмування людей.
Цікавий та пізнавальний захід відвідали 6 дошкільнят Плисківського закладу дошкільної освіти "Веселка" Плисківської сільської ради Чернігівської області та 8 школярів Плисківської ЗОШ І-ІІІ ст. Плисківської сільської ради Чернігівської області у супроводі начальника відділу освіти, молоді та спорту Плисківської сільської ради Чернігівської області Алли КРИВЕЦЬ. Дітлахи мали можливість побачити діяльність фахівців МПК с. Плиски та ознайомитися з професією пожежника-рятувальника. Головний інспектор Ніжинського РУ ГУ ДСНС України у Чернігівській області Олександр ФІЛОНЕНКО спільно з працівниками МПК с. Плиски ознайомили дітей зі специфікою роботи, з призначенням оперативного транспорту, технологічним устаткуванням по ліквідації надзвичайних ситуацій, поділилися власним досвідом роботи та розповіли дітям основні вимоги до фахівців, які працюють в даній структурі.
Окрім того, дітлахам безпосередньо демонструвалася оперативна робота пожежника-рятувальника та його захисна амуніція. Елементи захисту діти мали змогу випробувати на собі, що дало їм змогу більш яскраво зрозуміти всю відповідальність і складність професії. Найбільше дітлахам запам’яталися відвідини гаражу з технікою та устаткуванням. Діти сфотографувались поруч з технікою та мали змогу подати ствол першої допомоги.
Після побаченого і почутого кожна дитина глибше розуміє важливість професії пожежника. Ця екскурсія дала можливість познайомити дітей з професією пожежника-рятувальника та навчити їх безпеці життєдіяльності.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора