A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 20.06.2022 11:34
Кількість переглядів: 158

20 червня, під головуванням Марини ВІРКО сільського голови Плисківської ТГ за участі Ірини ВЕРНИГОР і Людмили ЛЕБЕДЬ заступників сільського голови, старост старостинських округів, керівників структурних підрозділів Плисківської сільської ради, керівника КП "Перспектива", відбулася щотижнева апаратна нарада. Під час наради обговорили ряд актуальних питань життя громади, проаналізували поточний стан справ, а також визначили головні завдання на найближчий період.
Питання, що розглядалися першочергово – підготовка до чергової 22 сесії 8 скликання Плисківської сільської ради, завершення поточного та підготовка до нового навчального року, як для освітян, так і для батьків та учнів. Начальник відділу освіти Алла КРИВЕЦЬ зазначила, що безпека навчання у військовий час є актуальною для кожного з учасників освітнього процесу. Вона зауважила, що пріоритетним залишається початок нового навчального року в режимі офлайн.
Важливим завданням, що стоїть перед керівництвом громади, залишається наповнення місцевого бюджету, адже саме від виконання цього завдання залежить і функціонування громади, і підтримка обороноздатності нашої країни.
Марина Олександрівна зазначила , що платники податків повинні розуміти, що несплата податку суттєво зменшить надходження до бюджетів громад, а відтак це може негативно вплинути на забезпечення громади. У зв’язку з чим, доручила фінансовому відділу Плисківської сільської ради та старостатам інформувати бізнес про важливість виконання податкових зобов’язань. Валентина Олексіївна ВЕРНИГОР начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Плисківської сільської ради проінформувала про підготовку до благодійної акції "ДОПОМОЖИ ЗСУ", яку буде проведено 1 липня 2022 року та звернулася до старост старостинських округів об'єднати наші зусилля і спрямувати їх на таку чудову справу.
За результатами наради Марина Олександрівна ВІРКО Плисківський сільський голова надала ряд доручень на виконання структурними підрозділами сільської ради та наголосила на необхідності безперебійної роботи комунальної служби з надання необхідних послуг населенню.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора