A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плисківська сільська рада
Ніжинський район, Чернігівська область

Подяка Марини ВІРКО Плисківського сільського голови бурмістру гміни Бжостек Войцеху Станішевські, бурмістру гміни Пільзно Єві Голембйовська, войту гміни Жиракув Marek Rаczka

Дата: 11.06.2022 08:52
Кількість переглядів: 93

Вельмишановні бурмістр гміни Бжостек Войцех Станішевські, бурмістр гміни Пільзно Єва Голембйовська, войт гміни Жиракув Marek Rаczka та жителі цих гмін! Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу, колективу ПЛИСКІВСЬКОЇ сільської ради і від себе особисто щиро дякую всім хто сприяв у започаткуванні співпраці між громадами Чернігівщини та польськими гмінами Підкарпатського та Малопольського воєводств. Після підписання угод про співробітництво між нашими громадами і гмінами відбулося багато зустрічей, які сприяли нашій міцній дружбі. У цей час, коли війна охопила нашу країну, ми відчуваємо справжню єдність наших народів, відчуваємо милість і підтримку Польщі. Нині Ви допомагаєте українцям відстояти європейський вибір та загальнолюдські цінності у війні з ординцями за нашу і вашу свободу!
Ми дякуємо нашим польським друзям, які допомагають нам у захисті України, у відстоюванні незалежності, територіальної цілісності України. Співпрацю і дружбу наших народів доводить спільна історія ще з часів Українського козацтва, Речі Посполитої. Щиро вітаю учасників міжнародного конкурсу " Спільна спадщина", які через пізнання історико-культурної спадщини Речі Посполитої (1569–1795) краще порозумілися між собою. Відзначення у вересні минулого року 400-річчя перемоги польсько-литовсько-козацьких військ над Османською імперією під Хотином, чи не найбільшої перемоги у нашій спільній історії, стало поштовхом до організації даного конкурсу.
Шановні польські друзі! Ми дуже цінуємо вашу вагому підтримку у цей важкий для нашої України час. Дякуємо за допомогу і підтримку, яка так нам дуже потрібна. Впевнена, що те добро, яке ви робите, повернеться до вас сторицею.
Усі разом ми наближаємо нашу Перемогу.
Слава Україні! Слава Польщі!
Разом до ПЕРЕМОГИ!
З вдячністю, Марина ВІРКО, сільський голова Плисківської ТГ
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора